ACTIVITEITEN

De corebusiness van Van Acht Koel-& Vriesopslag is het opslaan van gekoelde producten.

Door jarenlange ervaringen uit de praktijk zijn activiteiten en diensten ontstaan die een grote meerwaarde hebben voor het product, voor de klant en voor het totale logistieke proces.

HANDLING

Handling houdt in de behandeling van goederen, bijvoorbeeld overslag van containers of het overladen van stukgoed. Het zijn handelingen met betrekking tot de afwerking na de productie. Van Acht Koel- & Vriesopslag heeft de faciliteiten om een breed scala van handling uit te voeren. Het logistieke gedeelte kunnen wij voor u uit handen nemen; indien gewenst halen wij uw goederen op en leveren ze ook weer bij u af.

Lees meer

Activiteiten

VERHUUR. FLIGHT FORUM EINDHOVEN

is een hoogwaardig businesspark in de bruisende omgeving van Eindhoven Airport en Brainport Regio Eindhoven. Distributiecentrum Flight Forum DC8 heeft een oppervlakte van 18000 m2 en beschikt over 18 laaddocks. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig voor inbraakpreventie en brandveiligheid (sprinklerinstallatie aanwezig) Aan de voorzijde van het pand over de gehele breedte bevinden zich 2 mezzanine vloeren met buitenramen. Deze is in te richten als kantoorpand of voor opslag.

BEREIKBAARHEID

Industrieterrein Flight Forum heeft een directe ligging aan de verkeersader A2 en de verbindingsroute van zowel Rotterdam als Antwerpen naar het Ruhrgebied in Duitsland. Ideaal bereikbaar met HOV-lijn rechtstreeks verbinding met het vliegveld en het centrum van Eindhoven. Op eigen terrein zijn ruim 100 parkeerplaatsen aanwezig. Momenteel zijn alle hallen verhuurd aan een logistieke partij.

Neem contact op voor meer informatie over onze activiteiten
Activiteiten

(Inter) Nationaal Transport & Logistiek

Van Acht Koel- & Vriesopslag zoekt voor u dé oplossing om uw goederenstromen zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Logistiek –goederenstroombeheersing- bestaat uit de integrale planning, organisatie, besturing, afwikkeling en controle van goederen en de daaraan verbonden informatievoorziening, door de gehele keten. Tot de mogelijkheden behoren; organisatie, planning, transport, handling en administratieve taken. De gehele goederenstroom is traceerbaar met een geavanceerd WMS -Warehouse Management Systeem-

(Inter) Nationaal Transport

Naast opslag biedt Van Acht transport aan van pakketten tot volle trailers, zowel nationaal als internationaal onder diverse condities. Steeds wordt gezocht naar logistiek efficiënte wegen, zelf met eigen koeltrailer of in samenwerking met diverse logistieke partners. Van Acht heeft een strategische ligging ten opzichte van A2 en A50 en door de geringe wachttijden is uw chauffeur weer snel op weg. Van Acht Koel- & Vriesopslag zoekt voor u dé oplossing om uw goederenstromen zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Informeert u naar de mogelijkheden via info@van-acht.nl

 

Bekijk hier onze folders