Van Acht Koel- & Vriesopslag in Sint-Oedenrode is een modern bedrijf, een koelhuis gespecialiseerd in koel- en vriesopslag van producten voor diverse bedrijven. Onze kernkwaliteiten zijn efficiënte en accurate afhandeling van de opslag op een hoog kwaliteitsniveau.

• Goede klimaatbeheersing: 24/7 monitoring en visuele controle
• Volledige track & trace: u weet precies waar uw product zich bevindt
• BRC gecertificeerd: hoogste standaard wereldwijd
• Snelle afhandeling waardoor uw chauffeur weer snel op de weg zit

Koel- & Vriesopslag

LOGISTIEK

Van Acht Koel- & Vriesopslag zoekt voor u dé oplossing om uw goederenstromen zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Logistiek -goederenstroombeheersing- bestaat uit de integrale planning, organisatie, besturing, afwikkeling en controle van goederen en de daaraan verbonden informatievoorziening, door de gehele keten. Tot de mogelijkheden behoren; organisatie, planning, transport, handling en administratieve taken.
De gehele goederenstroom is traceerbaar met ons geavanceerd WMS  -Warehouse Management Systeem-

DROGE OPSLAG

is mogelijk in zowel Sint-Oedenrode als in Eindhoven op industrieterrein Flight Forum. Het aanleveren van goederen kan op verschillende manieren.

Van Acht kan goederen op pallets opslaan maar ook los te verladen goederen die bijvoorbeeld zeecontainers zijn opgeslagen. Het is mogelijk om de los geladen goederen op pallets te zetten en deze machinaal te sealen in folie.

In een aantal opslagruimten beschikken we over inrijdstellingen. De goederen zijn met een track & trace systeem volledig te volgen.

Neem contact op voor meer informatie over onze koelcellen
Koel- & Vriesopslag

CROSS DOCKING

Van Acht heeft op het terrein diverse losplaatsen. Door middel van dockboards en roldeuren blijven goederenstromen die elkaar niet mogen kruisen ook werkelijk van elkaar gescheiden. Soms is het belangrijk dat goederen zo snel mogelijk op een eindbestemming aankomen. Door middel van cross docking kunnen goederen direct vanaf het losdock naar het laaddock verplaatst worden zonder ze eerst op te slaan.

ORDERPICKEN

Ons logistieke bedrijf beschikt over ruime en uitstekend warehouse-faciliteiten voor opslag, voorraadbeheer en orderpicking. Het door ons ontwikkeld voorraadbeheerssysteem -WMS- beschikken klanten direct over informatie met betrekking tot orderstatus, voorraadniveaus en voorraadmutaties. Met een vast team logistieke medewerkers zorgen wij dat uw goederen op een juiste manier worden klaargezet voor transport.
lees meer…  activiteitenhandling, ompakken, etiketteren, coderen en sealen.

Van Acht zoekt voor u dé oplossing om uw goederenstromen zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Informeert u naar de mogelijkheden via info@van-acht.nl 

Bekijk hier onze folders