KWALITEIT EN PRODUCTVEILIGHEID

Kwaliteit en productveiligheid liggen aan de basis van de dagelijkse werkzaamheden bij Van Acht.

Vanaf de ontvangst van de goederen tot het verlaten van de opslag. Door jarenlange ervaringen uit de praktijk zijn activiteiten en diensten ontstaan die een grote meerwaarde hebben voor het product, voor de klant en  voor het totale logistieke proces.  “Certificering is geen doel op zich, maar bevestigt de hoge kwaliteit bij Van Acht. Uw voorraad is onze zorg!”  

CERTIFICERINGEN

Van Acht Koel-& Vriesopslag is in bezit van diverse certificeringen. 

DOUANE-ENTREPOT

Van Acht heeft de beschikking over een douane-entrepot C vergunning. Met deze vergunning kunnen wij in onze magazijnen producten van derden in transito op voorraad houden.

Douane fytosanitaire keuring

FYTOSANITAIRE KEURLOCATIE

Van Acht Koel- & Vriesopslag is door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vergund als fytosanitaire keurlocatie voor im- en export keuring. Het KCB -stichting Kwaliteits – Controle – Bureau-, onder toezicht van het Ministerie van LNV, verricht deze keuringen en kan indien gewenst fytosanitaire documenten en certificaten opstellen.

Neem contact op voor meer informatie

ERKEND LEERBEDRIJF

Sector instituut Transport en Logistiek is opgericht door de sociale partners in de sector: Van Acht is erkend leerbedrijf in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs en mag leerlingen opleiden voor de beroepskwalificaties. 

  • Logistiek medewerker
  • Assistent logistiek medewerker
  • Assistent logistiek medewerker

Erkend Leerbedrijf-certificaat

Bekijk hier onze folders