Van Acht bij jubileum IBN Kwekerijen in Schaijk

IBN kwekerijen bestaat 25 jaar als stekbedrijf. In de 25 jaar van haar bestaan heeft IBN Kwekerijen met haar kennis en ervaring een zeer professioneel en omvangrijk bedrijf opgebouwd, waarin een breed sortiment stek jaarlijks aan de wortel wordt gebracht. Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. Speciaal voor de gelegenheid is een jubileumuitgave van IBN Kwekerijen gemaakt in het kader van haar 25 jarig bestaan als stekbedrijf.

Op zaterdag 2 april is voor genodigden, toeleveranciers en klanten een speciale dag georganiseerd en op zondag 3 april tijdens “Kom in de Kas” staat de kasdeur open voor belangstellenden.
Jong en oud is van harte welkom om een kijkje achter het glas van de groene sector te komen nemen. In Schaijk is de kas geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Je kunt deelnemen aan een rondleiding door de kassen en talloze stekjes bewonderen. Tevens kun je zien hoe het stekken in zijn werk gaat. Ook is er amusement voor de kinderen aanwezig. In een speciale ruimte kunt u stands bezoeken van diverse bedrijven die zicht presenteren, waaronder Van Acht Koel- & Vriesopslag.

DUURZAAM EN INNOVATIEF.

De Nederlandse glastuinbouw is voortdurend in ontwikkeling. De automatisering, robotisering en technologie en de bijbehorende kennis die voor de Nederlandse tuinbouw productiebedrijven zijn ontwikkeld, zijn wereldwijd toonaangevend en een belangrijk exportproduct op zich. Bovendien loopt deze sector voorop op het gebied van duurzaamheid. Genoeg reden om een een kijkje in een van de Nederlandse kassen te nemen. Kom in de Kas is een van de grootste publieksevenementen van Nederland. Jaarlijks trekt het evenement meer dan 160.000 bezoekers.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk