Kwaliteit en productveiligheid liggen aan de basis van de dagelijkse werkzaamheden bij Van Acht.  Door jarenlange ervaringen uit de praktijk zijn activiteiten en diensten ontstaan die een grote meerwaarde hebben voor het product, voor de klant en  voor het totale logistieke proces. Uw voorraad is onze zorg. Vanaf de ontvangst van de goederen tot het verlaten van de opslag.

WMS  –Warehouse Management Systeem –

WMS staat voor warehouse management systeem oftewel magazijnbeheersysteem is een softwarepakket dat dient als hulpmiddel voor de goederenadministratie in een magazijn. Recent hebben we ons eigen WMS ontwikkeld waarmee het gehele logistieke proces wordt gestuurd. Bij Van Acht kan met de nieuwste technieken worden gecommuniceerd.

WMS  in praktijk

Door deze unieke WMS is uw voorraad direct inzichtelijk en worden fouten tijdens transacties voorkomen. Tot de mogelijkheden behoort EDI -Electronic Data Interchange –  volgens de laatste logistieke standaard van GS1. Met EDI worden orders automatisch omgezet en elektronisch verzonden naar de scanners van onze medewerkers en dezen kunnen alleen de juiste producten klaarzetten. Bij binnenkomst wordt uw product op locatie gescand en opgeslagen. Hierdoor worden doorzetfouten voorkomen. Daarnaast is uw voorraad te allen tijde, via een veilige webomgeving, inzichtelijk voor u.

WMS

Wat is EDI?

Op diverse manieren worden transacties uitgewisseld met onze klanten. Bij Van Acht heeft u de mogelijkheid om te communiceren via EDI -Electronic Data Interchange- volgens de laatste logistieke standaard van GS1. EDI staat voor veilig en eenvoudig uitwisselen van elektronische berichten van computer naar computer, tussen 2 bedrijven. EDI vervangt voor mensen leesbare berichten door elektronisch gecodeerde berichten die voor computers leesbaar zijn, zonder ook maar enige menselijke tussenkomst. Hierdoor is uw transactie direct inzichtelijk via een veilige webomgeving.

 

 

Ontwikkelingen WMS

Samen met Meierij IT heeft Van Acht een eigen WMS met een zelfgebouwde applicatie voor Android-scanners ontwikkeld. Door deze unieke WMS software wordt een groot gedeelte van het logistieke proces gestuurd. Deze uitwisseling van informatie tussen verschillende partijen is uniek. Deze werkmethode voldoet aan de laatste standaard van GS1 en worden doorzetfouten voorkomen en veel tijd bespaard.

Deze unieke werkmethode verbetert de snelheid en nauwkeurigheid van transacties en bespaart kosten en tijd. 

Neem contact op voor meer informatie over onze WMS
WMS

Track en Trace

Bij Van Acht is, door deze unieke werkmethode, te allen tijde inzichtelijk waar uw product zich bevindt. Hierdoor bent u verzekerd van een uiterst efficiënt en effectief logistiek proces en voldoet u ook aan de laatste logistieke standaard van GS1. Zie ook ontwikkelingen WMS.

Heeft uw product geen GS1 label?

Indien gewenst kunnen wij uw producten voorzien van een GS1 barcode of QR code label zodat ook uw product voldoet aan track en trace-standaard en in het gehele logistieke proces te volgen is.

Bekijk hier onze folders