LOGISTIEK BEDRIJF

Als je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar logistiek bedrijf voor het onderbrengen van je logistieke processen, heten we je welkom bij Van Acht Logistics. Wij zijn al bijna een eeuw actief als logistieke dienstverlener en staan bekend om onze snelle service, korte lijnen en Value Added Logistics. Bovendien werken we vanuit twee locaties, Veghel en Sint-Oedenrode, met strategische ligging ten opzichte van de A2, A50 en de havens van Rotterdam en Antwerpen. Dat is natuurlijk wat je zoekt in een logistieke partner.

Wat maakt ons bedrijf een geschikte logistieke partner?

De zoektocht naar een geschikte logistieke partner is niet eenvoudig. Je wilt zaken doen met een dienstverlener die al jouw behoeften op het gebied van logistieke processen begrijpt. Dit is iets waar je op kunt vertrouwen als je kiest voor logistiek bedrijf Van Acht Logistics. Wij beschikken over een zelf ontwikkeld systeem voor warehouse management en investeren in langdurige samenwerkingen om de behoeften van onze partners te begrijpen en hier volledig aan te kunnen voldoen. Door onze Value Added Logistics continu te optimaliseren, blijven we voor op de concurrent. Dit alles maakt ons de juiste keuze als je een logistiek bedrijf zoekt.

logistiek-bedrijf-van-acht-logistics-
Logistiek Bedrijf | Van Acht Logistics

Efficiëntere processen met Value Added Logistics

Om veel bedrijven te kunnen bedienen als logistieke dienstverlener, bieden we naast onze op- en overslagmogelijkheden een verscheidenheid aan Value Added Logistics aan. Hiermee zijn we in staat om onze logistieke diensten efficiënter in te richten, waar je als partner van profiteert. Eigenlijk is Van Acht Logistics een logistieke partner die jouw bedrijf volledig kan ontzorgen. Naast opslag bieden we namelijk Value Added Logistics aan zoals labelen van goederen, kwaliteitscontroles en douaneformaliteiten. Ons eigen systeem zorgt ervoor dat we deze processen altijd optimaal kunnen uitvoeren waarbij we nauw in contact blijven staan om snel te kunnen schakelen.

Klaar voor een samenwerking met een ervaren logistieke dienstverlener?

Spreken de mogelijkheden van logistiek bedrijf Van Acht Logistics je aan en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en voordelen van ons bedrijf als logistieke partner. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. 

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk