WAREHOUSING

Bij Van Acht Logistics specialiseren we in warehousing, waarbij we het gehele warehouse management van jouw voorraden uit handen nemen. Jouw voorraden zijn onze hoogste prioriteit gedurende het gehele proces van de warehousing logistics: van ontvangst tot en met de uitlevering. 

Warehousing uitbesteden aan een specialist in warehouse solutions

Het uitbesteden van warehousing kan nodig zijn omdat je zelf niet over voldoende opslagruimte beschikt. Daarnaast is vertrouwen op onze warehousing logistics een slimme zet wanneer je jouw voorraden op orde wilt brengen. Bij Van Acht Logistics zijn we gespecialiseerd in warehouse solutions. Dit houdt in dat we niet alleen de op-en overslag van goederen verzorgen, maar ook aanvullende diensten aanbieden. Eigenlijk nemen we het volledige warehouse management van jouw bedrijf over.

Warehousing | Van Acht Logistics
Warehousing | Van Acht Logistics

Warehouse management van A tot Z

Wanneer je besluit te vertrouwen op onze warehousing logistics, dan kun je onder meer de volgende zaken aan ons overlaten:

Warehousing met geavanceerd systeem

Om onze warehousing faciliteiten te perfectioneren, hebben we bij Van Acht Logistics een eigen Warehouse Management Systeem (WMS) ontwikkeld. Met behulp van dit systeem hebben we volledige beheersing over het warehouse management van jouw goederen, waardoor de warehousing logistics gestroomlijnd zijn. Deze aanpak in combinatie met het aangaan van langdurige samenwerkingen maakt dat wij op elk moment aan de behoeften van jou als klant kunnen voldoen en we te allen tijde kwaliteit kunnen garanderen. Middels het systeem waarborgen we onze snelle service en korte lijnen. 

Warehousing | Van Acht Logistics
Warehousing | Van Acht Logistics

Warehouse solutions voor verschillende soorten voorraad

Bij Van Acht Logistics beschikken we over 50.000 palletplaatsen voor ongeconditioneerde opslag en meer dan 30.000 palletplaatsen voor koel- en vriesopslag, verdeeld over twee locaties. Daarnaast hebben we verschillende certificeringen en vergunningen, waaronder een douane-entrepot C-vergunning. Deze opslagfaciliteiten en certificeringen stellen ons in staat om warehousing partner te zijn voor verschillende bedrijven met uiteenlopende voorraden, van (verse) levensmiddelen tot diervoeding. We bedienen dus een brede markt als het gaat om warehouse management. Mogen we dit ook van jouw bedrijf uit handen nemen? 

Certificeringen

Skal-4kantkopie

Skal Biocontrole

Skal Biocontrole zet zich in als toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Hiermee bevestigen we dat we voldoen aan de vereisten binnen de keten voor biologische producten.

BRC_storage_and_distribution

BRC

De BRC-Norm is de hoogste norm op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Met deze certificering garanderen we dat we voldoen aan alle vereisten om de veiligheid en hygiëne van levensmiddelen te waarborgen.

F-gassen-4kantkopie

STEK F-Gassen

Het STEK-certificaat voor F-gassen is het bewijs dat we gebruikmaken van een kwalitatieve, veilige en duurzame manier van werken in de koeltechniek.

NVWA-4-kantkopie

NVWA

We voldoen aan de eisen voor de erkenning van koelhuizen (hygiëne HACCP, het HACCP-hygiëneplan, inrichting, gebruikte materialen en voorzieningen) van de NVWA. Daarnaast zijn we bij de NVWA geregistreerd als opslaglocatie van diervoeder.

Geen eigen warehouse solutions? Geen probleem! Neem contact op

Als jouw bedrijf niet genoeg opslagcapaciteit en -faciliteiten heeft, kun je bij Van Acht Logistics terecht voor het uitbesteden van warehousing. Heb je interesse in onze warehouse solutions waarbij we alle warehousing logistics op duurzame wijze uit handen nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. 

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk