Over ons

Ons verhaal

Met Van Acht Koel- & Vriesopslag kunt u rekenen op een betrouwbare partner. De opslag van uw producten heeft onze volledige focus. In 1930 is ons bedrijf opgericht en inmiddels zijn we koploper op het gebied van koel-, vries- én ongeconditioneerde opslag. Al vier generaties lang wordt het bedrijf gerund door onze familie. Samen met ons team garanderen wij een kwalitatieve en duurzame dienstverlening. Ons bedrijf kenmerkt zich door het bieden van een snelle service en communiceert graag met korte lijnen. Wij werken sinds 2022 vanuit twee specialistische locaties in Sint-Oedenrode en Veghel. De opslag van een breed scala aan producten managen wij via een efficiënt en betrouwbaar proces. Daarbij werken we samen met vaste partners. Hierdoor hebben wij optimale focus op de voorraad van uw producten. En dat is onze hoogste prioriteit.

Locatie Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode hebben we een modern pand dat beschikt over 10.000 m2 opslag. Deze locatie is verdeeld over 50 koelcellen, variërend van 10 tot 1.000 palletplaatsen met óf zonder stellingen. We verzorgen opslag voor een groot aantal bedrijven met uiteenlopende producten. Ons klantenbestand varieert van telers, tuinders, import- en exporteurs tot logistieke bedrijven en fabrikanten. Door jarenlange samenwerkingen met onze relaties, zijn we bewezen betrouwbaar in onze business.

Locatie Veghel

In Veghel hebben wij in 2022 de realisatie van ons nieuwe, baanbrekende distributiecentrum afgerond. De bouw is een uniek proces geweest. Dit distributiecentrum is gelegen op een toplocatie en voorzien van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van logistiek, transport en warehousing. De locatie is geschikt om zowel in ongeconditioneerde als gekoelde opslag te voorzien. Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler voor ons bedrijf. Daarom zijn wij trots op de maximale score ‘Outstanding’ binnen de BREEAM-NL BRL 2020 certificering, waarmee we écht bewijzen dat we uniek duurzaam ondernemen.

Geschiedenis

We zijn gestart als agrarisch bedrijf. Met koeien, varkens, kippen, akkerbouw en fruitteelt. De oogst van het fruit werd op lokale markten verkocht. Vanuit de behoefte om deze oogsten goed te koelen én met het oog op toekomstige ontwikkelingen, hebben we in 1968 onze eerste mechanische koelcel gebouwd. Door de groeiende handel in fruit besloten we uiteindelijk te stoppen met de agrarische werkzaamheden. Dit besluit werd genomen door de derde generatie, die in deze periode (jaren tachtig) zijn intrede deed in het bedrijf. Het aantal koelcellen breidde zich fors uit en er werd besloten de focus van de onderneming te verleggen. Door te investeren in nieuwe relaties en nauwe samenwerkingen op te starten, gingen we steeds meer agrarische producten voor derden opslaan. Zowel gekoeld, als niet gekoeld. Niet langer meer zelf telen, maar focus op de opslag van voorraden van anderen. Inmiddels is de opslag van producten uitgegroeid tot onze corebusiness. In de jaren negentig zijn we getransformeerd tot een specialistisch bedrijf in koel-, vries en ongeconditioneerde opslag. We beschikken tegenwoordig over meer dan 85.000 pallets aan opslag. Ons klantenbestand varieert van telers, tuinders, import- en exporteurs tot logistieke bedrijven en fabrikanten. De vierde generatie staat inmiddels mede aan het roer en ontwikkelt ons bedrijf elke dag door, zodat we blijven groeien en ontwikkelen voor de opslag van een breed scala aan producten.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk