BREEAM-NL Outstanding behaald

Van Acht Logistics behaalt als eerste BREEAM-NL Outstanding voor nieuw distributiecentrum in Veghel

 

Met trots kunnen we melden dat Van Acht Logistics | Koel- & Vriesopslag als eerste een BREEAM-NL Outstanding certificering heeft behaald voor ons nieuwe distributiecentrum in Veghel. Met een indrukwekkende score van 91,46% zetten we een belangrijke stap richting duurzaam ondernemen en tonen we aan dat onze inzet voor duurzaamheid loont. Ondanks uitdagingen zoals schaarste aan materialen en vakmensen, is het gelukt om het pand binnen slechts 9 maanden te realiseren.

Dit bijzondere project markeert onze eerste ervaring met de BREEAM-NL certificering, en het resultaat spreekt voor zich. Onze focus lag niet alleen op energie-efficiëntie en milieuvriendelijke materialen, maar ook op het creëren van een duurzame en aangename werkomgeving die over de hele levensduur van het gebouw lage gebruikskosten garandeert. Samen met onze partners hebben we elke uitdaging aangegrepen als een kans om te pionieren en de hoogste standaarden te behalen.

Bij Van Acht Logistics kijken we altijd vooruit, met het oog op de lange termijn. We blijven innoveren en verduurzamen, met dit distributiecentrum als nieuwste mijlpaal in ons bijna 100-jarige bestaan. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven streven naar verdere verduurzaming van onze activiteiten.

 

Partners

 

  • Aan de Stegge Twello – Projectleider en verantwoordelijk voor de bouw van het distributiecentrum.
  • Linneman Bouw en Advies – Betrokken als BREEAM-NL Expert en adviseur.
  • Thijs Spit – Duurzaamheidsadviseur die heeft bijgedragen aan het behalen van de BREEAM-NL certificering.

 

Klik hier voor een uitgebreider bericht op de website van BREEAM-NL.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk