"Uw voorraad, onze focus"

Van Acht Koel- & Vriesopslag

Van Acht Koel- & Vriesopslag is een professionele partner voor koel-, vries- en ongeconditioneerde opslag. Van het moment van ontvangst tot en met de uitlevering heeft uw voorraad onze hoogste prioriteit. Service, kwaliteit, hygiƫne, efficiency en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met de realisatie van onze nieuwe locatie in Veghel beschikken wij over een uniek proces. Een proces dat niet alleen efficiƫnt, maar ook duurzaam is.

Dit kunt u van ons verwachten

We zijn een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in koel-, vries- en ongeconditioneerde opslag voor diverse producten. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in deze business en staan inmiddels bekend om onze innovatieve aanpak. We werken met een hecht team vanuit twee verschillende locaties.

De opslag van een breed scala aan producten managen wij middels een efficiƫnt en betrouwbare proces. Daarbij werken wij samen met vaste partners. Hierdoor hebben wij optimale focus op de voorraad van uw producten. En dat is onze hoogste prioriteit.
Ruim 50 jaar ervaring in opslag
Strategische ligging ten opzichte van A2 en A50
Korte lijnen en snelle service
Volledige track & trace
Duurzame dienstverlening
Volledig procesbeheersing en 24/7 inzicht

Transport

Naast opslag bieden wij ook transport aan. Zowel nationaal als internationaal kunnen wij onder diverse condities uw voorraad transporteren. Er komt meer kijken bij het tijdig en juist vervoeren van uw producten dan in eerste instantie lijkt. Het is voor ons van groot belang dat we zorgvuldig uw producten kunnen vervoeren en tijdig aanleveren op de gewenste bestemming.

Daarom zoeken we samen altijd naar de meest efficiƫnte en duurzame oplossing. Deze oplossingen bieden wij aan in samenwerking met diverse partners in de logistiek of via onze eigen koeltrailer(s). Wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. Onze locaties hebben een strategische ligging ten opzichte van respectievelijk de A2 en de A50.

Value Added Logistics / Services

Onder Value Added Logistics, of Value Added Services vallen alle diensten die, naast de in- en uitvoer van goederen, waarde toevoegen aan het logistieke proces. We bieden een breed scala van deze diensten aan, omdat we u graag ontzorgen. Denk hierbij aan cross docking, in- en verpakken, labelen, afhandeling containers en kwaliteitscontrole.

We dragen de volledige zorg in het proces van opslag. Uiteraard horen deze onderdelen daar ook bij en hebben wij hierin de nodige ervaring in opgebouwd. Ons eigen systeem speelt hierbij een belangrijke rol. Dankzij dit systeem zijn we in staat snel en efficiƫnt diensten toe te voegen binnen het proces, naast opslag en transport van uw producten.

WMS

WMS staat voor warehouse managementsysteem. Het geavanceerde WMS-systeem zorgt voor volledige beheersing van het logistieke proces. Het systeem is door ons bedacht en gebouwd en kan met de nieuwste technieken communiceren, doordat we het systeem constant verder blijven ontwikkelen.

Andere partijen maken inmiddels ook gebruik van dit systeem, waardoor bevestigd wordt dat we door onze jarenlange ervaring ook een adviserende rol hebben in onze business. Door gebruik te maken van een gepersonaliseerd systeem, dat specifiek is ingericht voor ons bedrijf, waarborgen we onze snelle service en korte lijnen in de communicatie.

Douane

Van Acht heeft een douane-entrepot C vergunning. Een entrepot type C-vergunning is een (economische) douaneregeling waarmee goederen, komend van buiten de EU en waarbij de eindbestemming nog niet vaststaat, kunnen worden opgeslagen. Tijdens de opslag van deze goederen dienen er geen invoerrechten te worden betaald.

Dankzij deze vergunning kunnen wij uw producten binnen onze locaties op voorraad houden. Dit passen wij zoā€™n 500 keer per jaar toe. Hiermee zijn we een zelfstandig douane-agentschap dat in- en uitklaring van goederen kan verzorgen, inclusief de aanvraag van EUR-certificaten en Certificaten van Oorsprong bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om goederen om te pakken, orders te picken of om te labelen en uiteraard verder te transporten.

CATT-behandeling

Onze locatie in Sint-Oedenrode is een gespecialiseerde en erkende CATT-behandelingslocatie. CATT (Controlled Atmosphere Temperature Treatment) is een milieuvriendelijke behandelmethode, ontwikkeld door Wageningen University & Research centre ā€“WUR-. Deze behandelmethode gaat plaagdieren in planten tegen. In een aparte afdeling binnen ons bedrijf worden planten behandeld en blootgesteld aan een combinatie van temperaturen, luchtsamenstellingen en mate van luchtvochtigheid. Daarnaast wordt CATT ook ingezet als quarantaine behandeling bij import en export.

Fytosanitaire keurlocatie

Van Acht Koel- & Vriesopslag is door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vergund geacht als fytosanitaire keurlocatie voor het uitvoeren van import- en exportkeuring. Het KCB (stichting Kwaliteits ā€“ Controle ā€“ Bureau) verricht, onder toezicht van het Ministerie van LNV, deze keuringen en kan indien gewenst fytosanitaire documenten en certificaten opstellen.

Certificeringen

Skal Biocontrole

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Hiermee bevestigen wij dat we binnen de keten voor biologische producten voldoen aan de vereisten.

BRC

Dit is een beheerssysteem dat het mogelijk maakt de veiligheid en de hygiƫne van levensmiddelen te waarborgen. De BRC-norm is de hoogste norm op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit en met deze certificering garanderen wij deze vereisten.

STEK F-Gassen

Met het STEK-certificaat (F-gassen) voldoet Van Acht aan een kwalitatieve, veilige en duurzame manier van werken in de koeltechniek.

NVWA erkend

Van Acht voldoet aan de eisen voor de erkenning van koelhuizen (hygiƫne HACCP, het HACCP-hygiƫneplan, inrichting, gebruikte materialen en voorzieningen) van de NVWA. Daarnaast is Van Acht geregistreerd bij de NVWA als opslaglocatie van diervoeder.

Voor iedere opslag de juiste
locatie

Locatie Veghel

Een splinternieuwe, uniek duurzame opslaglocatie.

Diverse vormen van opslag mogelijk: onconditioneerd, koelopslag
Locatie Sint-Oedenrode

Met 90 jaar ervaring bewezen betrouwbaar met voorraden.

Diverse vormen van opslag mogelijk: onconditioneerd, koel- & vriesopslag

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk