Jouw goederen zijn in goede handen bij Van Acht Logistics, specialist in op- en overslag. Vanuit onze twee specialistische locaties in Veghel en Sint-Oedenrode, bieden we een breed scala aan mogelijkheden aan voor goederenopslag. Van ontvangst tot en met uitlevering: de bulkopslag van jouw goederen is onze hoogste prioriteit.

Meer dan alleen op- en overslag

Als je gebruikmaakt van onze mogelijkheden voor goederenopslag, profiteer je van veel meer dan alleen op- en overslag. We bieden namelijk extra diensten aan om waarde toe te voegen aan het logistieke proces van palletopslag, Value Added Services. Deze diensten bieden we aan om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. Zo doen we beiden waar we goed in zijn; de klant focust op zijn corebusiness en wij nemen alles omtrent de palletopslag uit handen. Denk aan het in- en verpakken van goederen, labelen, kwaliteitscontroles, cross-docking en andere zaken op het gebied van bulkopslag. Dit zorgt ervoor dat jij je als klant met andere zaken kunt bezighouden.

van acht opslag
op- en overslag | Van Acht

Zelf ontworpen systeem voor op- en overslag

Je profiteert van uitstekende service wanneer je jouw goederenopslag uitbesteed aan Van Acht Logistics. We beschikken namelijk over een zelf ontworpen Warehouse Management Systeem (WMS) dat ons in staat stelt om snel en efficiƫnt om te gaan met de goederen die bij ons in bulkopslag zijn. Het geavanceerde WMS zorgt voor volledige beheersing van het logistieke proces van palletopslag. Het succes van ons systeem wordt bevestigd door het feit dat ook andere partijen hier inmiddels gebruik van maken. Je kunt dan ook volledig vertrouwen op onze kennis van en ervaring met op- en overslag en alle zaken die hierbij komen kijken.

Gestroomlijnd proces voor goederenopslag

Ons vooruitstrevende systeem zorgt ervoor dat het proces voor palletopslag gestroomlijnd is. Zo helpt het ons bij de ontvangst van goederen met zaken als meten, wegen, registreren en scannen. Het zorgt voor optimale benutting van de palletopslag in onze locaties en helpt de order- en goederenstromen zo efficiƫnt mogelijk te houden. Al deze zaken maken dat we snel kunnen schakelen, waar jij als klant van profiteert als je gebruikmaakt van onze op- en overslagfaciliteiten.

van acht opslag

Certificeringen voor onze opslag

We bewijzen je middels onze certificeringen graag waarom Van Acht Logistics een betrouwbare partner is voor goederenopslag.

BRC_storage_and_distribution

BRC

De BRC-Norm is de hoogste norm op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Met deze certificering garanderen we dat we voldoen aan alle vereisten om de veiligheid en hygiƫne van levensmiddelen te waarborgen.

NVWA-4-kantkopie

NVWA erkend

We voldoen aan de eisen voor de erkenning van koelhuizen (hygiƫne HACCP, het HACCP-hygiƫneplan, inrichting, gebruikte materialen en voorzieningen) van de NVWA. Daarnaast zijn we bij de NVWA geregistreerd als opslaglocatie van diervoeder.

Zelf geen mogelijkheden voor op- en overslag? Geen probleem!

Beschikt jouw bedrijf niet over de juiste of voldoende mogelijkheden voor de bulkopslag van goederen? Ga dan de samenwerking met ons aan en ben altijd verzekerd van efficiĆ«nte oplossingen voor bulkopslag. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden op het gebied van goederenopslag. Onze specialisten in palletopslag staan je graag te woord.Ā 

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk