Van Acht Koel- & Vriesopslag presenteert duurzame en innovatieve CATT-behandeling

Van Acht Koel- & Vriesopslag presenteert duurzame en innovatieve CATT-behandeling.

Op zaterdag 17 oktober is Van Acht Koel-& Vriesopslag aanwezig op ‘Open Doors’ bij de HAS Den Bosch. Dit evenement wordt georganiseerd door AgriFood Capital in het kader van de Dutch Agri Food Week. Bij ‘Open Doors’ laten Noordoost-Brabantse bedrijven hun nieuwste innovaties zien. De bezoekers krijgen de unieke kans om de productie, transport en trends in (online) marketing en verkoop te ervaren van het voedsel van vandaag en morgen.

Van Acht is aanwezig om het grotere publiek kennis te laten maken met de CATT-behandeling, Controlled Atmosphere Temperature Treatment. Deze duurzame en innovatieve behandelmethode is tot stand gekomen in samenwerking met de Wageningen Universiteit en de HAS Den Bosch. Het is een milieuvriendelijke behandeling om planten, bijvoorbeeld aardbeiplanten, vrij te maken van ‘plaagdieren’.

De inmiddels 4e-jaars HAS leerling Sjoerd van Acht, die in zijn vrije tijd al jaren bij Van Acht werkt, heeft afgelopen jaar ook een stageopdracht over CATT-behandeling uitgevoerd. Sjoerd zal in de stand uitleg geven over Van Acht Koel- & Vriesopslag zijn stageopdracht en over HAS Den Bosch.

Open Doors is bedoeld voor zowel de food professional als het brede publiek. Iedereen kan binnenlopen op 17 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur. Dit event is gratis voor bezoekers en aanmelden is niet nodig. Wellicht leuk om de stands te bezoeken en met name zeer interessant om de nieuwe kas en de klimaatkamers bij HAS Den Bosch te zien.

Adres:
HAS
Onderwijsboulevard 221
5223 DE ‘s-Hertogenbosch

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk