KOEL- & VRIESOPSLAG

Van Acht Logistics is jouw partner in professionele koel- en vriesopslag. Jouw voorraad heeft onze hoogste prioriteit, vanaf het moment van ontvangst tot en met de uitlevering. Je bent met onze gekoelde opslag altijd verzekerd van uitstekende service en kwaliteit, hygiĆ«ne, efficiĆ«ntie en betrouwbaarheid. Ontdek snel of ons unieke, duurzame proces een geschikte oplossing voor jouw voorraden is.Ā 

Koel- en vriesopslag volgens alle kwaliteitsnormen

Kies je voor de gekoelde opslag bij Van Acht Logistics, dan kies je voor koelopslag en vriesopslag die voldoet aan alle daarvoor gestelde normen. Deze belofte vertaalt zich in de diverse certificeringen en keurmerken waarover wij beschikken.

CATT-behandeling

Onze vestiging in Sint-Oedenrode is een gespecialiseerde en erkende CATT-behandelingslocatie. CATT, kort voor Controlled Atmosphere Temperature Treatment, is een milieuvriendelijke behandelmethode tegen plaagdieren in planten. De planten worden tijdens deze behandeling blootgesteld aan een combinatie van verschillende temperaturen, luchtsamenstellingen en mate van luchtvochtigheid. Deze behandeling, die we gebruiken voor onze gekoelde opslag, wordt ook toegepast als quarantainebehandeling bij import en export.

van-acht-koel-en-vriesopslag-1
breeam

BREEAM Outstanding

Onze vestiging in Veghel heeft een BREEAM ā€œoutstandingā€ kwalificatie verkregen. Dit is het hoogst haalbare certificaat voor duurzaam gebouwde omgevingen. Sterker nog: hiermee is ons pand uitgeroepen tot duurzaamste pand van Nederland. Dit is het bewijs dat we bij Van Acht Logistics duurzaam ondernemen, ook als het aankomt op onze koelopslag en vriesopslag.

Fytosanitaire keurlocatie

Van Acht Logistics is door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vergund geacht als fytosanitaire keurlocatie voor het uitvoeren van import- en exportkeuring. Het KCB, kort voor Kwaliteits Controle Bureau, verricht deze keuringen onder toezicht van het Ministerie van LNV en kan indien gewenst fytosanitaire documenten en certificaten opstellen.

Aardbeien voor CATT
van acht koel- en vriesopslag

Douane-entrepot C-vergunning

Van Acht Logistics beschikt over een douane-entrepot C-vergunning. Deze (economische) douaneregeling maakt dat wij goederen, komend van buiten de EU, waarvan de eindbestemming nog niet vaststaat, kunnen opslaan. Tijdens de gekoelde opslag van deze goederen, dienen er geen invoerrechten te worden betaald. Deze vorm van koelopslag en vriesopslag passen wij een paar honderd keer per jaar toe. Dit maakt ons een zelfstandig douane-agentschap dat de in-en uitklaring van goederen kan verzorgen, inclusief de aanvraag van EUR-certificaten en Certificaten van Oorsprong bij de Kamer van Koophandel.

Aanvullende certificeringen voor onze koelopslag en vriesopslag

Naast eerdergenoemde, beschikken we bij Van Acht Logistics over aanvullende certificeringen die aantonen waarom wij een veilige en betrouwbare locatie zijn voor jouw gekoelde opslag.

Skal-4kantkopie

Skal Biocontrole

Skal Biocontrole zet zich in als toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Hiermee bevestigen we dat we voldoen aan de vereisten binnen de keten voor biologische producten.

BRC_storage_and_distribution

BRC

De BRC-Norm is de hoogste norm op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Met deze certificering garanderen we dat we voldoen aan alle vereisten om de veiligheid en hygiƫne van levensmiddelen te waarborgen.

F-gassen-4kantkopie

STEK F-Gassen

Het STEK-certificaat voor F-gassen is het bewijs dat we gebruikmaken van een kwalitatieve, veilige en duurzame manier van werken in de koeltechniek.

NVWA-4-kantkopie

NVWA

We voldoen aan de eisen voor de erkenning van koelhuizen (hygiƫne HACCP, het HACCP-hygiƫneplan, inrichting, gebruikte materialen en voorzieningen) van de NVWA. Daarnaast zijn we bij de NVWA geregistreerd als opslaglocatie van diervoeder.

Niet voldoende gekoelde opslag? Geen probleem! Neem contact op

Het kan voorkomen dat je tijdelijk of structureel tegen je opslagcapaciteiten aanloopt. Maak je in dat geval geen zorgen; Van Acht Logistics is graag jouw partner voor koelopslag, vriesopslag en ongeconditioneerde opslag. Ben je benieuwd hoe we jouw opslagproblemen kunnen oplossen? Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze mogelijkheden voor gekoelde opslag.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk