TRANSPORT EN LOGISTIEK

Bij Van Acht Logistics zijn we niet alleen gespecialiseerd in opslag, maar ook in transport en logistiek. Als je dus op zoek bent naar een partij die het volledige logistieke proces van jouw goederen uit handen neemt, dan helpen we je graag verder met onze gedegen oplossingen.

Goederen opslaan in combinatie met transport en logistiek

Wij zijn zowel nationaal als internationaal jouw partner voor het transporteren van voorraden onder uiteenlopende condities. Deze transportoplossingen bieden wij aan in samenwerking met diverse partners en via eigen koeltrailer(s). Dit maakt mogelijk dat wij jou volledig kunnen ontzorgen als het aankomt op logistiek: van de ontvangst van de goederen tot het opslaan met Value Added Services en het transport. Door onze jarenlange ervaring in de logistiek, weten we dat er veel komt kijken bij het tijdig en juist regelen van het transport van producten. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat wij er alles aan doen om jouw voorraden tijdig en zorgvuldig aan te leveren op de gewenste bestemming, vanuit onze strategisch gelegen locaties nabij de A2 en A50, en tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

van acht transport
transport en logistiek

Transport en logistiek op duurzame wijze

Wanneer je jouw logistiek en transport aan ons uitbesteedt, weet je zeker dat je verantwoord onderneemt. Bij Van Acht Logistics hebben we duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan. Dit vertaalt zich in veel van onze beslissingen. Zo hebben we onze vestigingen bewust dicht bij elkaar gerealiseerd en was het een bewuste keuze om een locatie in Veghel te openen. Hier zitten we namelijk dichter bij onze grootste klanten. Daarnaast maken we gebruik van klein elektrisch transport, zijn onze beide locaties voorzien van laadpalen voor personenvervoer en beschikken we over voldoende vermogen om in de toekomst vrachtwagens te laden op eigen terrein. Tot slot bekijken we altijd samen met onze klanten hoe we het logistiek en transport zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken.

Geen transportoplossing? Geen probleem! Neem contact op

Beschik je over een heleboel goederen maar niet over de mogelijkheid om deze op te slaan en transporteren? Dan helpen we je bij Van Acht Logistics graag verder met onze oplossingen op het gebied van logistiek en transport. Neem meteen contact met ons op zodat we al snel aan jouw opslag- en transportbehoeften kunnen voldoen.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk