VALUE ADDED SERVICES

Als je het voorraadbeheer van jouw bedrijf wilt optimaliseren, vertrouw je op de Value Added Services van Van Acht Logistics. Wij zijn gespecialiseerd in warehousing voor diverse toepassingen en bieden hierbij een breed aanbod aan extra services aan. Middels deze Value Added Services voegen wij belangrijke extra waarde toe aan jouw voorraadopslag.

Een greep uit onze Value Added Services

Wanneer je jouw voorraden bij ons opslaat, profiteer je niet alleen van onze opslagcapaciteit. We bieden namelijk een verscheidenheid aan extra diensten, ook wel Value Added Services, aan om het beheer van jouw voorraad te optimaliseren. Op deze manier ontzorgen we onze partners volledig op het gebied van logistiek. Onze warehousing services omvatten onder meer:

Value Added Services | Van Acht Logistics
Value Added Services | Van Acht Logistics

Geavanceerde technologie voor warehousing services

Bij Van Acht Logistics werken we met een zelf ontwikkeld systeem voor onze warehousing services. Dit systeem kunnen we aanpassen aan jouw voorraad om optimaal aan je behoeften te kunnen voldoen. Dit betekent dan ook dat we met je mee kunnen denken indien er behoefte is aan andere Value Added Services. Jouw voorraad is onze hoogste prioriteit en natuurlijk streven we ernaar om aan elke vraag te voldoen.

Behoefte aan optimaal voorraadbeheer? Neem contact op

Beschik je niet over voldoende opslagcapaciteit of wil je jouw voorraadbeheer optimaliseren? In beide gevallen en meer vertrouw je op de warehousing services van Van Acht Logistics. Neem contact met ons op en ontdek alles over de toegevoegde waarde die wij kunnen toevoegen met onze Value Added Services.

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk