GECONDITIONEERD VERVOER

Wil je het geconditioneerd vervoer van jouw voorraden uitbesteden? Dan is Van Acht Logistics jouw partner. Wij specialiseren ons al sinds onze oprichting in 1930 in de opslag en het transport van diverse goederen voor een uiteenlopend klantenbestand. Van telers en tuinders tot fabrikanten van levensmiddelen en andere (bederfelijke) goederen; ook jouw voorraden zijn bij ons in goede handen.

Onze mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer

Middels onze mogelijkheid voor geconditioneerd vervoer kunnen we de voorraden van onze partners gekoeld of onder andere gewenste condities naar de plek van bestemming brengen. Hierbij werken we uiteraard volgens de kwaliteitsnormen en handhaven we streng op omgevingscondities om de kwaliteit en veiligheid van de goederen te waarborgen. We zien toe op zaken als de temperatuur, vochtigheid, luchtkwaliteit en het licht om er zeker van te zijn dat het vervoer geconditioneerd, bijvoorbeeld gekoeld, blijft.

Geconditioneerd vervoer | Van Acht Logistics
Geconditioneerd vervoer | Van Acht Logistics

Jouw totaalpartner in opslag en transport

Bij Van Acht Logistics begrijpen we het belang van snelle doorlooptijden en korte lijnen als het gaat om opslag en transport. Hierdoor wil je het liefst een totaalpartner in de arm nemen. Als je op zoek bent naar zo’n partner, die ook gekoeld vervoer aanbiedt, hoef je niet verder te zoeken. Wij ontzorgen jouw bedrijf volledig, zodat we beiden doen waar we goed in zijn. In ons geval is dat de volledige focus houden op jouw voorraden en zorgen dat deze onder de beste condities bewaard én getransporteerd worden.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op

Ben je benieuwd of onze mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer ook voor jou van waarde kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op om de behoeften van jouw bedrijf kenbaar te maken. We bekijken dan wat er nodig is om een succesvolle samenwerking te realiseren, waarbij wij de grootste zorg dragen voor jouw voorraden. Van opslag tot gekoeld vervoer!

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk