Wat is een transportbedrijf?

Wat is een transportbedrijf en wat doet een dergelijk bedrijf? Misschien is het een vraag die vaker door je hoofd spookt. Want wanneer kun je een transportbedrijf nu eigenlijk inschakelen? Bij Van Acht Logistics vertellen we je graag meer over wat een B2B-transportbedrijf is en waarvoor je zo’n bedrijf inschakelt.

Wat is een B2B-transportbedrijf?

Een B2B-transportbedrijf is een transportbedrijf wat zich enkel en alleen richt op het transporteren van goederen tussen bedrijven. Dit betekent dat er geen goederen naar particulieren vervoerd worden. Een B2B-transportbedrijf doet vaak dan ook meer dan een regulier transportbedrijf. Neem bijvoorbeeld Van Acht Logistics: wij bieden ook aanvullende diensten aan zoals opslag, distributie en douaneformaliteiten. De voorraad van onze partners is onze focus gedurende het volledige logistieke proces. 

Wat is het voordeel van een transportbedrijf voor de zakelijke markt?

Wanneer je een grote lading goederen moet vervoeren als bedrijf, biedt een zakelijk transportbedrijf veel voordelen ten opzichte van wat een particulier transportbedrijf kan bieden. Deze voordelen zetten we voor je op een rij:

  • Grote zendingen zijn mogelijk, zoals pallet- en bulktransport.
  • Value added services zijn beschikbaar, zoals (her)verpakken van goederen.
  • Er is verstand van en ervaring met complexe logistieke uitdagingen.
  • Er is (vaak) sprake van een langdurige samenwerking zodat logistieke processen altijd tijdig verlopen.

Profiteer van de voordelen van een zakelijk transportbedrijf

Nu je weet wat een transportbedrijf voor de zakelijke markt is en omvat, ben je mogelijk op zoek naar zo’n bedrijf. Wanneer je jouw zakelijke transport in combinatie met opslag wilt afnemen, kun je bij Van Acht Logistics terecht. Neem in dat geval gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met onze transportoplossingen. 

Contactgegevens

Sint-Oedenrode

Hoogstraat 48
5492 VW
+31 (0) 413 472 938
info@van-acht.nl

Veghel

Kempkens 3000
5465 PR
+31 (0) 413 782 500
info@van-acht.nl

Bezoek op afspraak mogelijk